Servicii Somes

Suntem aici pentru a te ajuta să construiești sau sa renovezi casa visurilor tale, fără bătăi de cap! Oferim consiliere și asistență în construcții pentru cei care vor să facă alegerile corecte pentru propriul lor proiect. Așadar, relaxează-te și descoperă cum îți putem face viața mai ușoară:

Negociere si oferta personalizata!

-> Îți oferim sprijin pentru a negocia cele mai bune prețuri la materialele de construcție, adaptându-ne bugetului și nevoilor tale. Avand parteneriate de lunga durata cu furnizorii nostri, ne putem asigura ca si tu vei avea parte de cea mai buna oferta posibil.

-> Creăm o ofertă personalizată, special adaptată proiectului tău.

-> Colaborăm cu producătorii pe care îi preferi pentru materialele alese.

-> Cerem ajutorul producătorilor pentru a obține prețuri speciale la materialele de construcție din proiectul tău.

Consultanta pe santier!

-> Ne deplasăm la șantierul tău pentru a oferi soluții tehnice care te ajută să obții agremente și autorizații necesare (ISU etc.).

-> Ne alăturăm forțelor cu producătorii de materiale alese de tine (ex. Rigips, Henkle), pentru a-ți oferi sprijin pe șantier.

-> Îți recomandăm produse potrivite pentru diferite tipuri de lucrări.

-> Lucrăm cu producători experimentați pentru a-ți oferi soluții tehnice și materiale de înaltă calitate, la prețuri competitive. Astfel, casa ta va fi durabilă și construită pentru a rezista în timp!

Comenzi speciale!

-> Dacă ai nevoie de un produs care nu se află pe stoc sau pe site-ul nostru, îl putem comanda special pentru tine.

-> Poți solicita produse cu caracteristici speciale pentru un anumit tip de lucrare. Vom găsi produsele adecvate nevoilor tale, cu agremente tehnice incluse.

-> Produsele comandate special vor fi achiziționate integral, putând fi returnate doar în cazul constatării de neconformități.

Hai să construim împreună casa visurilor tale!

Mixare vopsele / Tencuieli decorative 

-> Brandurile pentru mașina de mixat sunt : Ceresit, Policolor, Oskar

-> Se mixeaza vopsele, lavabile pentru interior/exterior tencuiala decorativa structurata

-> Alegem nuanta de pe paletar ( Nuantele de pe paletar nu reproduc identic realitatea ) Colorarea se realizeaza pe loc si dureaza cateva minute. Pastreaza codul de culoare de pe capac ca sa poti mixa la nevoi aceiasi culoare.

-> Varietate de culori

☑️ Lorem ipsum dolor sit amet
☑️ Lorem ipsum dolor sit amet
☑️ Lorem ipsum dolor sit amet


* Campuri obligatorii